Hlavní navigace

Vyzkoušejte si správu periferií na dálku

25. 4. 2007

Sdílet

Další verze utility společnosti Hewlett-Packard - Web Jetadmin 10.0 – by dle sdělení zástupců firmy měla dále zvyšovat výkonnost a snížit čas při manipulaci s periferiemi (jako například tiskárnami) v síti.

příloha_ovladnete_sva_data

HP Web Jetadmin 10.0 je na webu založený nástroj pro vzdálenou instalaci, konfiguraci a správu řady periferií HP i jiných výrobců prostřednictvím běžného internetového prohlížeče. Jako klíčová komponenta řešení HP Total Print Managementu pomáhá WJA 10.0 středním a velkým podnikům zvýšit výkon a snížit čas IT pracovníků vynaložený na správu tiskového prostředí. Tato nová verze nabízí funkce zvýšující bezpečnost, dále nabízí intuitivnější uživatelské rozhraní, rozšířené přizpůsobitelné funkce pro výkaznictví, spojení na HP Instant Support a nové funkce pro správu spotřebního materiálu pro více zařízení.

Hlavní výhody WJA 10.0 dle výrobce:

  • Nové rozhraní poskytuje asistenci při běžných úlohách prostřednictvím podrobných instrukcí a také informace o stavu, konfiguraci, skupinách, výkazech, spotřebním materiálu, firmwaru a řešení problémů na jediné obrazovce.
  • Chová se jako aplikace Windows® s novou funkcí kliknutí pravým tlačítkem a možností přetahovat položky pro lepší navigaci, organizaci a používání. Najděte témata podpory rychleji s novými funkcemi prohledávání nápovědy.
  • Výkazy a upravitelné šablony poskytují přehled o tiskovém prostředí a pomáhají kontrolovat náklady. Funkce pro sledování a výkaznictví poskytují podklady pro prognózy a přeuspořádání i informace o tom, která zařízení jsou nejvíc vytížena.
  • Zvýšené bezpečnostní funkce, IPSec a konsolidovaná nastavení zabezpečení pomáhají chránit data prostřednictvím celkově bezpečnějšího tiskového prostředí.
  • Praktická správa spotřebního materiálu prostřednictvím možnosti vytvářet skupiny, organizovat pohledy podle naléhavosti či čísel dílů a nastavovat úrovně výstrah pro upozornění na nízký stav spotřebního materiálu.
  • Nástroj pro vzdálenou správu tiskárnu umožňuje přístupnost odkudkoliv na síti prostřednictvím webového prohlížeče a technologie Smart Client Technology.
  • Snadná integrace s podnikovými řešeními pro správu celého IT prostředí z jediné konzole.
  • Vyhledávání a automatické seskupování zařízení na základě Active Directory Services Group.
  • Snadný přístup k funkci jediného přihlášení (Single Sign-on) s použitím práv Microsoft.
  • HP Color Access Control umožňuje IT spravovat používání barvy podle uživatele, zařízení a aplikace.
  • Podpora pro Windows Vista a další produkty certifikované pro Windows Vista.

HP Web Jetadmin 10.0 je k dispozici k bezplatnému stažení na adrese www.hp.com/go/webjetadmin

- - David Zajíc

Byl pro vás článek přínosný?