Hlavní navigace

Vylepšený koš pro pevné disky

8. 9. 2008

Sdílet

Společnost Scythe představila nový koš pro pevné disky. Nejedná se však o příslušenství pro vybrané case, ale pro všechny bez rozdílu.

Společnost Scythe představila zařízení (nebo jednoduše dobře zohýbaný kus plechu) pro čtyři klasické 3,5" pevné disky, které se pak jednoduše namontují do trojice 5,25" pozic pro optické mechaniky, které jsou stejně v posledních letech spíše na ústupu, nepočítáme-li nervózně přešlapující Blu-ray, které se stále ne a ne zcela prosadit.

Celý trik je v tom, že mechanismus připojení Hard Disk Stabilizer x4 k rámu case je řešené pomocí gumových podložek, které by měly zachytit vibrace, což většina běžných diskových košů nezvládne.

Pokud máte doma hodně vibrující pevné disky, které chcete vhodným způsobem ztišit, přímo se nabízí tento produkt od Scythe. Stačí pouze tři volné 5,25" pozice v case pod sebou a díky univerzálně rozmístěným šroubům půjde (údajně) Hard Disk Stabilizer X4 bez problémů namontovat do každé case. Potěší i cena, kterou výrobce stanovil na 11 amerických dolarů, okolo 200Kč včetně DPH.

- - Tomáš Šulc

Byl pro vás článek přínosný?