Hlavní navigace

Vyhlašujeme soutež o nejzábavnější video s tématikou IT

3. 3. 2014

Sdílet

 Autor: © Cybrain - Fotolia.com
Společnost IDG, vydavatel PC Worldu, vyhlašuje soutěž o „Nejzábavnější video s tématikou IT“.

Trávíte spoustu času na Youtube a prohlížíte si zajímavá videa z oblasti, která vás baví? V takovém případě pro vás máme návrh: Podělte se s ostatními čtenáři o své nejvtipnější video-zážitky!

Pokud budete mít štěstí, můžete vyhrát tablet Energy Sistem X10 Quad. Šikovné desetipalcové zařízení, které běží na Androidu 4.2 Jelly Bean, nabízí svižný čtyřjádrový procesor s výkonem 1,6 GHz a dostatek výkonu pro hraní her, sledování fi lmů nebo prohlížení internetu.

Soutěžní formulář najdete zde.

Energy Sistem

Video, s nímž se zúčastníte soutěže, může, ale nemusí být přímo vaše. Stačí, když libovolné vtipné video na internetu najdete a upozorníte nás na něj. Musí ale nezbytně souviset s tématikou IT. (Redakce si samozřejmě vyhrazuje právo neuveřejnit takové video, které by porušovalo zákon, etický kodex, apod.). V případě odkazů na duplicitní videa bude zařazen soutěžní příspěvek, který byl do soutěže zaregistrován dříve.

Chcete-li se zúčastnit naší soutěže, vyplňte formulář na této stránce a zadejte do něj (v případě Youtube) odkaz na stránku s videem. (Nejedná-li se o Youtube, pak je třeba vložit kompletní embed kód.) Dále zadejte nový titulek videa a váš krátký, pokud možno vtipný komentář.

příloha_ovladnete_sva_data

Soutěžit s námi můžete do 18.5. 2014, kdy soutěž vyhodnotíme a oznámíme absolutního vítěze.

Společnost Energy Sistem můžete najít také na Facebooku a Twitteru.


Stránku se soutěžními videi najdete zde.

Soutěžní formulář najdete zde.

Byl pro vás článek přínosný?