Hlavní navigace

VoIP telefon s integrovaným routerem

29. 6. 2007

Sdílet

Bezšňůrový VoIP telefon Gigaset CE450 IP R od Siemensu vybavený routerem umožňuje provádět až dva VoIP hovory najednou a zároveň surfovat na internetu. Systém také dovoluje zřídit až 6 SIP účtů u různých poskytovatelů.

VoIP telefon Gigaset CE450 IP R zjednodušuje internetové volání. Díky integrovanému routeru uživatel hravě připojí PC nebo notebook k ethernetovému portu základny a může surfovat po internetu a provádět až dva VoIP hovory najednou. Pokročilé protokoly kvality služeb (QoS) zajišťují přioritu VoIP hovorům, tzn. při stahování objemných dat a surfování na internetu uživatel může souběžně hovořit přes internet bez jediného vlivu na jeho kvalitu.


Telefon Gigaset CE450 IP R také kombinuje flexibilitu podpory až šesti SIP účtů různých poskytovatelů. Tato funkce je praktická a snadno použivatelná. Jednotlivá sluchátka mohou uživatelé přiřadit jednotlivým SIP poskytovatelům.

Uživatelé se mohou stát členy komunity Gigaset.net. Tato služba umožňuje volání mezi uživateli IP telefonů Gigaset – například modelu Gigaset CE450 IP R – kdykoli zdarma. Uživatelé také mohou na svém telefonu vyhledávat v on-line telefonním seznamu a zjistit, kdo další je součástí komunity.
Gigaset CE450 IP R dále nabízí například komfort podsvíceného barevného displeje, handsfree sluchátko a polyfonní vyzváněcí tóny. Telefon (sluchátko) má také adresář s kapacitou až na 100 jmen a čísel a dosah až 50 metrů v budovách a 300 metrů na volném prostranství od svojí základnové stanice.
Systém Gigaset CE450 IP R je nyní již nabízen na českém trhu za 3 990 Kč včetně DPH.

- - David Zajíc

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?