Hlavní navigace

Universe at War: Earth vyjde v listopadu

3. 2. 2007

Sdílet

Na podzim se dočkáte nové real-time strategie z vesmírného prostředí

Petroglyph, tak zní jméno společnosti, jež má v současnosti za úkol vytvořit novou real-time strategii Universe at War: Earth Assault. V gamesce se dočkáte, jak již patrno z názvu, velkolepých intergalaktických bitev. Ty se odehrají nejen v singelplayeru, ale též se vydovádíte s kamarády během multiplayerových klání. Petroglyph, vývojář se sídlem v proslulém gamblerském městě Las Vegas, není rozhodně nováčkem v tvorbě povedených strategií. Z jeho dílny totiž vyšlo např. Star Wars: Empire at War a někteří členové současného týmu se podíleli na hitu Command and Conquer: Red Alert.

Hra Universe at War je situována do blízké budoucnosti, kde se odehrává mezigalaktická válka mezi různými frakcemi mimozemšťanů a lidmi. Vaším úkolem není nic menšího, než zastavit hordy odporných cizáků pokoušejících se okupovat naši rodnou planetu Zemi.
Autoři slibují v gamesce plně ničitelný terén a mnoho futuristických zbraní, jež se na něm podepíší. Universe at War: Earth Assault distribuuje SEGA. Pro více informací můžete navštívit domovské stránky.

Byl pro vás článek přínosný?