Hlavní navigace

Unikátní DVD vypalovačka Canon DW-100

15. 1. 2008

Sdílet

Společnost Canon představuje novou externí DVD vypalovačku DW-100, která je kompatibilní se všemi modely řady FLASH videokamer se záznamem na paměťovou kartu nebo vnitřní paměť.

Společnost Canon představuje novou externí DVD vypalovačku DW-100, která je kompatibilní se všemi modely řady FLASH videokamer se záznamem na paměťovou kartu nebo vnitřní paměť – HF10, HF100, FS11, FS10 a FS100 – a s videokamerou se záznamem na pevný disk HG10. Vypalovačka DW-100 umožní uživatelům vypalovat videozáznamy formátu AVCHD a Standard Definition na běžné 12cm DVD disky bez použití počítače. Po připojení ke kompatibilní videokameře poslouží také jako přehrávač AVCHD disků.

Vypalovačka DW-100 (s třítlačítkovým rozhraním) by měla nabídnout velmi snadnou obsluhu. Po připojení videokamery pomocí kabelu USB mohou uživatelé volit ze tří způsobů vypalování – kopírování celého obsahu na videokameře, archivace nových a změněných souborů nebo kopírování osobního seznamu přehrávek (vytvořeného v kameře).

Vypalovačku DW-100 lze také použít k tvorbě fotovidea z JPEG snímků.
Po připojení k televizoru přes kompatibilní videokameru vypalovačka DW-100 podporuje přehrávání AVCHD videozáznamů – není tedy nezbytné pořizovat si drahý Blu-ray přehrávač.

DVD disky formátu Standard Definition lze pak přehrávat na běžných domácích přehrávačích.
Kompatibilita s dvouvrstvými médii DVD-R Dual Layer nabízí větší kapacitu a umožňuje uživatelům nahrávat více záznamu na jediný disk – uložit lze až 2,6 hodin HD záznamů na DVD.

- - Jaroslav Kasal

ICTrocenka

Byl pro vás článek přínosný?