Hlavní navigace

TS Matematika pro prvňáčky 2

1. 9. 2008

Sdílet

Výukový program pro děti prvních a druhých tříd, který kopíruje schválené školské osnovy. Všechny poky...


Výukový program pro děti prvních a druhých tříd, který kopíruje schválené školské osnovy.



Všechny pokyny a úkoly jsou prezentovány grafickou formou a mluveným slovem, což pomáhá při motivaci dítěte. Na hlas je vzhledem k nízké věkové úrovni dětí kladen velký důraz. V programu se žáčci setkávají se zvířátky, která prožívají různé situace ze života dětí. Zvířátka jsou během výuky vlastně jejich kamarády a snaží se jim pomoci a navigovat je při řešení matematických operací. Příjemné velké barevné postavičky zvířátek provázejí děti celým programem. Po dokončení každého příkladu je připravena tzv. motivační část, kde se zábavnou formou snaží ověřit, zda dítě danou látku pochopilo. Za správnou odpověď je dítě pochváleno, při špatné je upozorněno a je mu nabídnuta rada.
Matematika pro prvňáčky se skládá z příkladů z číselných řad, sčítání a odčítání, jednoduchých nerovnic, počítání do 20 bez přechodu desítky (sčítání typu 10 + 6, příklady typu 14 - 4, 10 + 10 a 20 - 10, sčítání typu 14 + 4 a 14 + 6, odčítání typu 16 - 2 a 20 - 6), Počítáme do 20 s přechodem desítky (sčítání s přechodem přes desítku, sčítání tří sčítanců, sčítání a odčítání v oboru do 20 s přechodem desítky). Výhodou je, že software je plně multiplatformní, takže funguje jak v Linuxu, tak ve Windows či operačním systému Mac OS. Pokud chcete, aby se vaše dítě zároveň učilo a bavilo, tak tento software je velmi vhodnou alternativou pro splnění vašich požadavků. Je téměř jisté, že matematika se pro vaše dítě stane velmi zábavným předmětem, stejně jako pro redaktora, který psal tuto recenzi. 8 0457/CZ o

TS MATEMATIKA pro prvňáčky

Další pokračování výukových programů z dílny Terasoft. Program se hodí zejména pro všechny předškoláky a začínající prvňáčky jako účinný nástroj pro zbavení strachu, který může tento předmět způsobovat.
? dabing, jednoduchost, příběh
? někdy až příliš jednoduchá grafika
Cena vč. DPH: 630?Kč Poskytl: Terasoft
www.terasoft.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku