Hlavní navigace

Titánský balík pro Unreal Tournament 3

20. 2. 2009

Sdílet

Unreal Tournament 3 se tak nějak nestal tou nejoblíbenější a nejhranější multiplayerovou hrou, a proto autoři přicházejí se novými rozšiřujícími balíky


Za příznivou cenu - zadarmo - se k vám tak dostane Titan Pack, obsahující jedenáct nových map pro deathmatch, CTF, Vehicle CTF a Warfare. Vedle této jedenáctky bude přidáno také osm map, které byly součástí balíčku, jenž vyšel pouze na X360.


Připravena je také dvojice nových herních módů - Betrayal a Greed.

O vylepšení nezůstane ochuzen ani vozový park, kam přibude vozidlo Stealthbender, které je vybaveno spoustou nové technologie - X-Ray Field slouží k oslabování nepřátel, Link Station pomáhá udržet přátelská vozidla v dobrém stavu. Hlavní devízou tohoto nového vozidla je však jeho schopnost zneviditelnit se a připravit tak nepřátelům nepříjemné překvapení.

O obranu základny se nově postarají také dalekonosný Eradicator a Stinger, jehož rychlosti střelby se vyrovná akorát jeho nepřesnost.


I když všechen výše zmíněný přídavný obsah vypadá slušně, proti vylepšení, díky kterému získal balíček svůj název, to nic není. V praxi jde o to, že se ve hře objeví jeden nový mutátor, díky němuž se vám budou za zabití přičítat body a jakmile jich nasbíráte dostatečné množství, stane se z vás obrovský titán. Síla takového titána je mamutí a jeho schopnosti se rovnají spojení všech herních powerupů. Naproti všem vylepšením však nebudou tito titáni moct brát vlajky či provádět jiné standardní herní úkony a tak budou sloužit spíše jako destruktivní předvoj před hráči v normálním stavu.


Titánský balíček vyjde pátého března pro PS3 a PC. Xboxová verze se nechystá, jelikož spousta z popsaného obsahu na této konzoli už dávno je.


příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: Worthplaying.com


Byl pro vás článek přínosný?