Hlavní navigace

Tištěný PC World končí

8. 1. 2009

Sdílet

Informace pro předplatitele: číslem 12/2008 končí vydavatelství IDG Czech s měsíčním vydáváním tištěného titulu PC World.

Číslem 12/2008 končí vydavatelství IDG Czech s měsíčním vydáváním tištěného titulu PC World. Toto rozhodnutí plně koresponduje se strategií mateřské společnosti: posilovat oblast B2B a konferencí a v consumer sektoru se orientovat zejména na web. Značka PC World však v žádném případě nezaniká, ale zůstává nadále v názvu jednoho ze zpravodovajských serverů vydavatelství IDG Czech, a. s. Navíc v roce 2009 budou v rámci edice PC World Guide vydány nejméně 3 tištěné speciály určené pro koncového čtenáře. Nadále budou v plném nezměněném rozsahu vycházet tištěné tituly: Computerworld, Business World, SecurityWorld a HD World (periodocita se mění na 5x ročně).

Tento přelomový okamžik v dalším směrování činnosti vydavatelství si vyžádal i personální změny. Byla vytvořena pozice on-line manažera. Do této funkce byl 20. října jmenován Jakub Svoboda, který předtím působil v různých funkcích na projektech jako Líbímseti.cz, iHNed.cz a dalších. V jeho kompetenci bude kompletní odpovědnost za provozní a obsahovou stránku serverů vydavatelství.

Dochází rovněž k rozšíření portfolia on-line titulů. Od ledna 2009 je spuštěn nový server vydavatelství, který bude zaměřen na distribuční a partnerský kanál v oblasti ICT a spotřební elektroniky – ChannelWorld. Šéfredaktorem byl 1. listopadu jmenován Tomáš Punar, dříve šéfredaktor časopisu Computer Business.

Další informace a převodní formulář pro současné předplatitele je k nalezení na adrese: predplatne.pcworld.cz

Byl pro vás článek přínosný?