Hlavní navigace

Tipy na nejlepší internetová rádia - 11.díl

20. 8. 2020

Sdílet

 Autor: LAMAX
Ukážeme vám, jak najít veškerou svoji oblíbenou hudbu libovolného žánru. Vybrat si tak můžete podle svého aktuálního rozpoložení.

Předcházející díl

 

Aktuálně na Internetu působí přes 100 000 internetových rádiových stanic. To je obrovské číslo, které může řadu uživatelů spíše odradit než přitáhnout. Ale věřte nám, že pokud překonáte případnou počáteční nechuť a vydáte se za tímto úžasným dobrodružstvím objevování, bude výsledek této cesty doslova k nezaplacení. Nicméně ať už nastoupíte jakoukoliv cestu, určitě se vám bude snáze cestovat s mapou a průvodcem.

příloha_ovladnete_sva_data

Trocha ode všeho

InternetFM.com: Samotný web je poněkud zmatečný, nicméně aplikace pro smartphone ve stylu rádia vás vyzývá k poslechu pečlivě vybraných 40 stanic, což jedinečně oceníte, když chcete rádio poslouchat jako kulisu. Mezi stanicemi převládají ty rockové – od "Acid Flashback” přes “All Dixie Rock” do “Jemp Radio" (Grateful Dead/jam band); singular jazz, country či color-blind soul. Přerušování reklamami nebo DJ je zde vzácné. Uživatel si ze seznamu vybere tři sady oblíbených stanic (stačí stisknout a podržet) – tyto stanice se pak uloží pod tlačítka. Je tak k dispozici na jedné stránce celkem devět stanic. Poskytování zpětné vazby je propracovanější než u Pandory – u každého umělce, hudebního stylu, a dokonce i u konkrétní skladby můžete dát palec nahoru či dolů, takže pokud jednu skladbu odmítnete palcem dolů, v žádném případě to neznamená, že byste od stejného interpreta již neuslyšeli žádnou další skladbu.

 

Byl pro vás článek přínosný?