Hlavní navigace

Tip: Zvládněte nastavení všech sociálních sítí s BlissControl

29. 3. 2012

Sdílet

 Autor: blisscontrol.com
Sociální sítě jsou skvělý vynález – do té doby, než v některé z nich potřebujete změnit nastavení. Potom se jedná spíše o poměrně zdlouhavé klikání s nejistým výsledkem.

Nastavení sociálních sítí vám pomůže zvládnout BlissControl. Z nabídky si jednoduše vyberete nastavení, které chcete modifikovat, poté službu, na níž chcete dané nastavení změnit, a kliknete na „Go“.

V momentě vás BlissControl přesměruje na tu správnou stránku v rámci kýžené služby. V BlissControl se nemusíte nikam registrovat, nikam přihlašovat, nemusíte ani složitě nastavovat přístup k sítím. Je to proto, že se BlissControl nestává součástí podporovaných sociálních sítí – BC je pouze průvodce, z nějž na síť kliknutím teprve přecházíte. Jednoduchý, ale velice užitečný nápad.

Stránka vám nabízí změnu přesně dvanácti různých prvků, mezi něž patří informace o uživateli, heslo, mobilní nastavení a dokonce i třeba smazání účtu. Podporuje 13 různých sociálních sítí, mezi něž patří Facebook, Twitter, Tumblr, Youtube nebo Google+.

ICTrocenka

BlissControl je bezplatný, jednoduchý na používání a skvělý – zejména pro ty uživatele, kteří se často ztrácejí při hledání stránky s nastavením sociální sítě, které zrovna potřebují. Pokud jste jedním z těchto uživatelů a zároveň oplýváte alespoň základy angličtiny, radíme – dejte si odkaz na BlissControl do záložek vašeho prohlížeče.

Byl pro vás článek přínosný?