Hlavní navigace

Tip: Do víru velkoměsta s mobilními aplikacemi od Mediatelu

31. 8. 2011

Sdílet

 Autor: © Bastos - Fotolia.com
Chystáte se večer vyrazit s přáteli na drink, na koncert, nebo do klubu? Nebo máte v plánu strávit romantický večer v příjemné restauraci?

Ať tak či tak, nová aplikace Noční stránky společnosti Mediatel, která je určená pro mobilní platformy iOS a Android, vám pomůže vybrat ten pravý podnik. Na základě hodnocení dalších uživatelů vám tato bezplatná aplikace poradí, který bar, klub či restauraci vybrat.

V případě, že dáte raději přednost klidnějšímu prostředí před mohutnými decibely, zvažte možnost použití aplikace Kde jíst a pít, která vyhledává restaurace, kavárny, hospůdky a čajovny po celé České Republice.

Kde jist a pit

Po skončení večera potom není nic snazšího, než si díky aplikaci Chci taxi vyhledat místní taxislužbu a nechat se pohodlně dopravit domů.

Aplikace Noční stránky, Kde jíst a pít a Chci taxi si můžete bezplatně stáhnout ze stránek Appstore nebo Android Marketu. Navíc jsou všechny tři aplikace dostupné také pro Slovensko. Více informací na www.nocnistranky.cz nebo www.nocnestranky.sk.

Další tipy na šikovné aplikace pro mobilní platformy naleznete na sesterském magazínu Smart World, který vám přinesl i tento tip!

příloha_ovladnete_sva_data

 

Úvodní foto: © Bastos - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?