Hlavní navigace

Společnost Canon Europe uvádí nové kancelářské multifunkční produkty

Sdílet

Canon Europe představil nová multifunkční zařízení (MFP) v segmentu černobílých tiskáren. Modely iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N tisknou rychlostí 25, 35 a 45 za minutu a od března 2007 budou na trhu.

příloha_ovladnete_sva_data

Společnost Canon Europe uvádí na trh nová černobílá kancelářská multifunkční zařízení iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N. Tato nová zařízení s funkcemi tisku, kopírování, skenování, odesílání a faxování jsou určena pro středně velké pracovní skupiny v malých až středně velkých organizacích a firmách. Jejich instalace do stávající sítě společnosti je snadná a bezpečná. Rozšířením svého portfolia společnost Canon usiluje o udržení pozice číslo 1 v prodeji černobílých zařízení na západoevropském trhu, kde jeho podíl v současné době činí 16,1 % .




Zástupci společnosti Canon doufají, že rozšířením portfolia o tato nová zařízení si i nadále zajistí pozici číslo jedna na trhu, navíc chtějí firmám nabídnout širší výběr při nákupu černobílých multifunkčních zařízení. Cena zařízení je velmi příznivá, nabízejí širší funkčnost, vyšší produktivitu a tiskový výstup vysoké kvality.

Využitím funkce oboustranného tisku, která je součástí standardní výbavy těchto zařízení, mohou organizace a podniky snížit spotřebu papíru až o 40 % a tak šetřit své výdaje i životní prostředí. Fixační technologie on-demand také přispívá k úspoře nákladů a energie a kratší zahřívací doba umožňuje rychlý výstup prvního výtisku dokumentů. Zařízení iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N splňují požadavky směrnice RoHS Evropské unie, mají nízkou spotřebu energie a splňují požadavky mezinárodního programu Energy Star.

Jako podnikové komunikační terminály umožňují zařízení iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N použití řešení i-send a eCopy, která zajišťují emailovou distribuci naskenovaných dokumentů na více míst určení. Takto lze dosáhnout zjednodušení podnikových pracovních procesů a omezení spotřeby papíru. Pomocí nástroje Canon iW Management Console (iWMC) pak správci mohou vykonávat centrální správu zařízení připojených na síť. Umožňuje dálkové ovládání nastavení zařízení, nalezení nových zařízení pomocí automatizovaných úkonů a odesílání chybových hlášení emailem ohledně nízkého množství toneru, zachycení papíru a potíží vyžadujících údržbu zařízení, aby mohly být rychle a snadno vyřešeny a prostoje byly minimální.

Nová zařízení pomáhají firmám šetřit finanční prostředky pomocí integrovaných řešení, která zajišťují řízení a kontrolu využití zařízení. Software E-Maintenance zajišťuje neustálou údržbu a nejvyšší možnou produktivitu tiskáren a uniFLOW Output Manager správcům umožňuje kontrolu využití zařízení jednotlivými odděleními a tím přesné sledování jejich výdajů.

Zabezpečený tisk se pro podniky stává stále důležitějším. iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N nabízejí celou řadu volitelných funkcí zabezpečení, včetně zabezpečeného tisku, šifrování dat na pevném disku (HDD), zabraňující hackerům získat z pevného disku jakékoli informace, dále smazání dat z pevného disku a používání vodoznaků na přísně důvěrných dokumentech.

Zařízení iR3025/N, iR3035/N a iR3045/N budou v Evropě v prodeji od března 2007

Foto: Canon

- - Václav Maletínský

Byl pro vás článek přínosný?