Hlavní navigace

SP1 pro Microsoft Office 2007

14. 12. 2007

Sdílet

Microsoft vydal první opravný balíček (SP1) pro Office 2007. Přináší změny a zlepšení jak pro samotné aplikace Office, tak i pro serverová řešení Office Project Server 2007 a Microsoft Office SharePoint Server 2007.

příloha_ovladnete_sva_data

Service Pack 1 přináší opravy a úpravy napříč všemi produkty Office 2007. SP1 tak například usnadní otevírání velkých e-mailových souborů v aplikaci Outlook 2007, zlepšuje sledování přítomnosti osob přihlášených k aplikaci Microsoft Office Communicator. Současně obsahuje i všechny doposud vydané záplaty a aktualizace.

Pro Microsoft Office SharePoint Server 2007 přináší SP1 zlepšení především v oblasti vyhledávání a indexování a společně se serverovým řešením Microsoft Office Project Server 2007 připravuje tyto technologie na příchod dlouho očekávaného serverového operačního systému Windows Server 2008. Zajištěna nyní bude i podpora technologie AJAX, což vývojářům umožní tvorbu uživatelsky přizpůsobených webových komponent.

SP1 opravuje bezpečnostní nedostatky a přidává další ochranu proti aktuálním i potenciálním bezpečnostním hrozbám, prostě sumarizuje dosud vydané bezpečnostní záplaty tak, jak jsme u service packů zvyklí.

SP1 je k okamžitému stažení zde, později bude poskytován také jako automatický update.

- - Alexandr Radecký

Byl pro vás článek přínosný?