Hlavní navigace

Soutěž se společností Symantec o 10 krabic Norton 360 verze 6.0

24. 4. 2012

Sdílet

 Autor: Symantec
Sesterský magazín PC World ve spolupráci se společností Symantec přináší další z řady soutěží o hodnotné ceny.

Pro deset čtenářů, kteří správně odpoví na položené otázky a originálně uchopí odpověď na otázku doplňující, čeká krabicová verze bezpečnostního balíku Norton 360 verze 6.0.

 

1. - 10. místo:  Krabicová licence bezpečnostního balíku Norton 360 verze 6.0Norton 360 verze 6.0

Bezpečnostní balíky Norton sbírají jedno prestižní ocenění za druhým. Například v nezávislém testu AV-TEST Institute obsadil Norton 360 první místo ve zjišťování reálných hrozeb.

Mezi hlavní rysy verze 6.0 patří třeba technologie Norton Identity Safe, která chrání používaná uživatelská jména a hesla, pamatuje si je a automaticky je zadává. Norton Management zase na principu cloudu umožňuje stahovat, instalovat i aktualizovat produkty Norton z webu. Správa síťového připojení pak vyhodnocuje typ připojení a na jeho základě dovede omezit nekritické aktualizace produktu, pokud by tyto aktualizace mohly mít za následek zvýšené platby za internet. Dalším prvkem nové verze je rychlejší a snadnější zálohování.

Norton 360 verze 6.0 je dostupný v licenci pro tři počítače za doporučenou maloobchodní cenu 1 749,- včetně DPH. V ceně získáte on-line úložiště o kapacitě 2 GB a automatickou aktualizaci vždy, když je vydána nová verze. Kromě u prodejců softwaru seženete bezpečnostní balík i online, a to na této adrese.

příloha_ovladnete_sva_data

Bezplatnou 90denní zkušební verzi bezpečnostního balíku Norton 360 v6.0 naleznete pod tímto odkazem.

 

Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?