Hlavní navigace

Soutěž s IObitem o 20 licencí Game Booster Premium 2

29. 8. 2011

Sdílet

 Autor:
PC World ve spolupráci se společností IObit přináší svým čtenářům další z řady soutěží o atraktivní ceny - tentokrát máte možnost vyhrát 20 licencí nástroje Game Booster Premium 2 pro optimalizaci PC při hraní her!

Game Booster Premium 2 je nástroj určený pro operační systém Windows, jenž ocení především nadšenci počítačových her. Program se stará o optimalizaci běhu operačního systému tak, aby mohl být maximální výpočetní výkon věnován spuštěné počítačové hře. Game Booster Prem

Game Booster Premium 2ium 2 nabízí přehledné a intuitivní uživatelské rozhraní, v němž lze snadno přepínat mezi herním a standardním módem, což z něj činí jednoduchý avšak výkonný program.

Princip funkcionality nástroje je v zásadě snadný, Game Booster dočasně pozastavuje či vypíná procesy běžící na pozadí a nepotřebné služby operačního systému Windows, uvolňuje operační paměť RAM a zvyšuje výkon procesoru. Po vypnutí hry a návratu do systému pak program umožní opětovné spuštění zmražených procesů a služeb.

Další užitečnou funkci programu představuje možnost defragmentace souborů herních složek zajišťující rychlejší čtení dat z pevného disku a celkové zrychlení hry. Pokud si přejete mít běh systému pod osobní kontrolou, Game Booster Premium 2 vám navíc nabídne možnost manuálně ukončovat jednotlivé běžící procesy z vybraného seznamu.

Díky nástrojům programu Game Booster Premium 2 lze dosáhnout reálného zrychlení běhu počítačových her při použití bezpečných zásahů do běhu operačního systému.

Soutěž bude ukončena ke dni 31. srpna 2011.

 

Chci se zúčasnit soutěžě!

Game Booster Premium 2

Byl pro vás článek přínosný?