Hlavní navigace

Sony představuje 8 nových fotoaparátů řady Cyber-shot

18. 2. 2009

Sdílet

Nové modely řady digitálních fotoaparátů Cyber-shot pro letošní sezónu nabídnou přitažlivý styl, navíc s nimi lze nově pořídit i videozáznam v rozlišení 720p HD.

Nová produktová řada fotoaparátů Sony Cyber-Shot

Pro ty, kdo mají rádi barvy a styl i u moderních technologií, jsou určeny modely Sony Cyber-shot T900 a T90 s ultratenkým tělem a velkým dotykovým displejem. Uživatelům nabízejí záznam videa v HD a kvalitní objektiv Carl Zeiss se 4-násobným optickým zoomem. Nové modely Cyber-shot W290 a W270 mají objektiv od téhož výrobce a optický zoom dokonce 5-násobný, navíc s 28mm širokoúhlým záběrem. Stejně jako s modely řady T s nimi můžete pořídit videozáznam ve vysokém rozlišení.

sony cybershot

Prakticky laděný Cyber-shot H20 je z celé řady nových modelů jediný, který se vyrábí pouze v jednom barevném (černém) provedení. Fotografovaný objekt však dokáže opticky zvětšit dokonce 10-násobně.  Cenově nejdostupnější z celé kolekce jsou snadno ovladatelné modely S980 a S930. Stejně jako ostatní fotoaparáty Cyber-shot jsou také tyto novinky vybaveny funkcemi detekce obličeje nebo stabilizátor obrazu SteadyShot pro ostřejší snímky.

příloha_ovladnete_sva_data

sony cybershot

Podrobnější informace k nově představeným modelům Sony Cyber-shot naleznete na stránkách sesterského magazínu HD World.

Byl pro vás článek přínosný?