Hlavní navigace

Skype dorazilo na Sony PlayStation Portable

31. 1. 2008

Sdílet

Nejnovější aktualizace systémového software pro PSP verze 3.90 umožní všem majitelům PSP Slim & Lite 2000 volat a přijímat telefonické hovory. Získají tak poměrně nečekanou funkci pro svou konzoli.

Skype je jednoduchý komunikační program, který umožňuje uživatelům zadarmo volat přes internet jiným uživatelům Skype, a to kdekoli na světě. Zároveň nabízí možnost zpoplatněných hovorů na pevné linky a do mobilních sítí i přijímat a zasílat hlasové zprávy více než 200 miliónům uživatelů Skype na celém světě.

Aby bylo možno používat Skype na PSP, musí uživatelé jednoduše aktualizovat systémový software na verzi 3.90, zaregistrovat se a komunikovat pomocí sluchátek s mikrofonem a dálkového ovládání.

Naneštěstí Skype je dostupný jen pro uživatele PSP Slim & Lite (série PSP 2000) a není dostupný pro starší verze PSP (série PSP 1000).

Po aktualizaci systémového software na verzi 3.90 přibude i nová ikona Go!Messenger, který podporuje videohovory, hlasovou komunikaci a nabízí množství dalších funkcí. Uživatelům bude zpřístupněn koncem února. Program Go! Messenger bude dostupný u všech modelů PSP (PSP 2000 a PSP 1000).

- - Alexandr Radecký

Byl pro vás článek přínosný?