Hlavní navigace

Skype 3.1 s novými funkcemi

16. 3. 2007

Sdílet

Společnost Skype představila novou verzi oblíbeného komunikačního programu Skype 3.1 pro Windows s novými funkcemi SkypeFind a Skype Prime (Beta). Tento software již umožňuje nejen hlasovou komunikaci.

příloha_ovladnete_sva_data


SkypeFind je nejnovější z řady funkcí, které lidem umožňují, aby přes internet mohli dělat více věcí a sdílet více informací. Je znamením nové vlny v oblasti internetové komunikace, která ji posouvá mnohem dále než jsou pouhé hovory nebo chatování. Funkce SkypeFind je navržena jako průvodce, jehož obsah vytváří přímo komunita uživatelů, kteří tak mohou hodnotit, recenzovat a sledovat své oblíbené firmy bez ohledu na to, kde žijí.



Skype 3.1 pro Windows dále obsahuje i beta verzi funkce Skype Prime – nového tržiště, jež k sobě navzájem přivádí lidi, kteří mají na prodej znalosti nebo vědomosti, a ty, kdo hledají radu a jsou ochotni za ni zaplatit. Skype byl vybudován od základů vzhůru a ani Skype Prime není výjimkou. Funkce Skype Prime je nyní ve fázi beta testování a je založena na způsobu, jakým lidé a malé firmy prodávají a sdílejí svou odbornost a vědomosti prostřednictvím Skypu. Zpětná vazba od uživatelů byla vždy základní součástí procesu, jakým se Skype jako produkt vyvíjel, a stejnou měrou je i součástí jeho oblíbenosti.



Obliba služby Skype je založena na skutečnosti, že lidem umožňuje zdarma telefonovat přes Internet. Skype je největší internetová komunita na světě a závazkem společnosti Skype je proto poskytovat svým uživatelům možnost uskutečňovat bezplatné hovory doma, v práci i na cestách.

Zdroj: Skype Limited

- - Petr Matuška

Byl pro vás článek přínosný?