Hlavní navigace

Práce na Serious Sam 3 v plném proudu

19. 5. 2009

Sdílet

Pokračování oblíbené akce už je podle tvůrčího týmu Croteam ve vývoji. Brzy bude podepsána i vydavatelská smlouva.

Popravdě, o tom, že se ještě někdy setkáme se Serious Samem, jsme dost pochybovali. Po dvou docela úspěšných dílech této frenetické akční jízdy se zdálo, že trh už příliš nemá zájem o podobné bezmyšlenkovité střílečky. Croteam několikrát hlásil, že už připravuje třetí díl Serious Sama, ale nikdy z toho nic nebylo.

Nyní už je podle vyjádření tvůrců hra skutečně ve vývoji. Práce na technologickém základě, tedy enginu, už jsou poměrně v pokročilém stádiu, takže autoři mohou prezentovat první dema hry vydavatelům. Bude poměrně zásadní, zda se nějaký z nich chytne.

Croteam si je tím ale poměrně jist a tvrdí, že smlouva s některým z vydavatelů už je takřka na spadnutí. Stejně tak bychom se již brzy měli dozvědět detaily o třetím díle Serious Sam. Dá se ale předpokládat, že herní mechanismy zůstanou víceméně beze změny, což znamená, že si opět užijeme spoustu bezhlavého střílení do monster nejrůznějšího druhu.

příloha_ovladnete_sva_data

Ne, že by to nebyla zábava. Nějakou drobnost navíc bychom ale přece jen uvítali. Doba od prostých "doomovek" už pokročila dále.

Zdroj: Gamestar.de

Byl pro vás článek přínosný?