Hlavní navigace

Sedmý ročník festivalu Všemi směry přilákal rekordní počet návštěvníků

11. 4. 2011

Sdílet

Festival nezávislé publicistiky Všemi směry 2011, který veřejnosti nabídnul možnost prožít den v kůži novináře, se těšil velikému zájmu. Na akci, která proběhla 7. dubna v pražském klubu Rock Café, dorazilo více než šest stovek diváků.

„Jedná se o nejvyšší návštěvnost v sedmileté historii festivalu a my z ní máme opravdu velkou radost,“ řekl Vojtěch Marek, manažer festivalu Všemi směry 2011 a student 3. ročníku Vyšší odborné školy publicistiky. „Touto cestou bychom proto chtěli poděkovat za účast nejen divákům, ale i hostům z médií, kteří do jednoho na festival dorazili,“ dodal Marek.

Celodenní festival pořádaný studenty Vyšší odborné školy publicistiky nabídnul návštěvníkům možnost vyzkoušet si doslova na vlastní kůži různé novinářské dovednosti ve workshopech, které vedli profesionálové ze světa médií. Návštěvníky zaujala například simulovaná tisková konference, hlasová výchova nebo komentování sportovního přenosu. Praktickou část akce doplňovaly teoretické semináře, panelové diskuze a promítání filmů včetně tematických besed.

 

Zdroj: TZ

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku