Hlavní navigace

Resident Evil 5 jako Left 4 Dead?

12. 3. 2009

Sdílet

Co byste řekli akci na způsob Left 4 Dead? Akci dostupné ve zbrusu novém multiplayerovém režimu pro Resident Evil 5? Připravte se na nový balíček, který by měl online možnosti hry významně vylepšit.

Pátý díl Residenta je sice čerstvě na trhu, ale už tu máme něco zajímavých spekulací stran dalšího obsahu nabídnutému posléze ke stažení, který by mohl tuhle akci dále oživit. Vypadá to, že minimálně v případě PS3 verze Capcom chystá významně rozšířit multiplayerový záběr hry, neboť se podle všeho dočkáme online módů Slayers, Survivors, Team Slayers, Team Survivors a dokonce Versus! Těžko v tuto chvíli říci, co se pod příchozí nabídkou přesně skrývá, nicméně např. u takového Team Survivors se přímo nabízí paralela s hraním v Left 4 Dead.

S Residentem dále souvisí sílící hlasy o příchodu dalšího dílu série, kde ovšem cílovou stanicí měla být konzole Wii. Poslední zprávy z Japonska naznačují, že namísto diskutovaného remaku původně Dreamcastového dílu Resident Evil: Code Veronica, se tady dočkáte horké novinky s podtitulem The Darkside Chronicles. Půjde přitom o "on-rail střílečku" (na způsob akcí pro světelnou pistoli), koncept, který už majitelé Wii mohli ochutnat v případě hry Resident Evil: The Umbrella Chronicles.

Zdroj: Joystiq

ICTrocenka


 

Byl pro vás článek přínosný?