Hlavní navigace

Přizpůsobivý Need For Speed World Online

2. 3. 2009

Sdílet

Jakkoliv je pro nás série NFS mrtvá, EA se ji stále snaží oživovat pomocí vydávání nových dílů. Undercover však byl naprostý propadák a tak se muselo šáhnout po experimentování


A ačkoliv i zbylé tituly vybočují ze zajetých kolejí, asi nejodvážnější z nich je NFS World Online. Z názvu tohoto titulu lze velmi jasně vyčíst, že půjde o multiplayerové poježdění, ovšem co už vám název nenapoví je, že se orientuje výhradně na PC. S trochou štěstí bychom tak mohli dát sbohem všem klasickým konzolovým omezením a získat hru, která nám bude ušitá přímo na míru.


Faktem, který toto tvrzení dokazuje, je přizpůsobivé rozvržení obrazovky. Pokud vám ve výhledu někdy zavazel tachometr, nebo se vám umístění mapy zdálo nepohodlné, pak ve World Online naleznete hru stvořenou přímo pro vás. Všechny tyto prvky (a samozřejmě i ty nejmenované) si totiž budete moct upravovat podle sebe. K dispozici dostanete možnosti volného umístění, plaván po obrazovce atd. Vedle volnosti k umisťování autoři vypíchli také fakt, že má dneska už velká spousta hráčů více, jak jeden monitor a tito hráči si budou moct veškeré ukazatele naskládat na druhou obrazovku a kochat se bezmezným výhledem. Pokud však dva monitory nemáte a přesto si chce užít čisté obrazovky, nic by vám v tom také nemělo bránit.


Klasické nastavení a vzhled hry v momentálním stavu vývoje vám skvěle ilustruje tento obrázek:

rozmístěí HUDu

Ačkoliv je NFSWO velmi ambiciózní projekt, vývojáři už do něj nevkládají veškeré naděje a před uvedením na naše, či americké trhy zahájí betatestování orientované pouze na Asii. Pokud půjde vše dobře, dočkáme se ho na konci tohoto roku.


Debutový teaser:



příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: Worthplaying.com


Byl pro vás článek přínosný?