Hlavní navigace

Prezentujte prostřednictvím LCD tabletu

7. 5. 2007

Sdílet

Společnost Umax na trh uvádí nový typ LCD tabletu Wacom PL-521, vhodný při prezentacích a interaktivních přednáškách, ve školách, při automatizaci procesů, nebo jako panel kontrolního či řídícího systému.

Nový tablet rozšiřuje stávající řadu LCD tabletů PL-720 a Cintiq 21UX. Jako nejmenší z řady, nabízí tento model pracovní plochu o velikosti 15 " (38 cm) prostřednictvím které a dotykového pera, lze přímo vkládat data, kreslit či psát. Poznámkami či náčrtky můžete doplnit také kancelářské aplikace MS Office 2007 (nebo starších verzí za použití softwaru Just Write!).


Svým provedením je předurčen především k prezentaci interaktivních přednášek, porad a seminářů. Wacom PL-521 se vyznačuje tenkým provedením, robustní konstrukcí a pracovní plochou, která se dá nastavit v rozsahu 18 až 73 stupňů oproti vodorovné podložce. Lze jej ale nainstalovat také na stěnu.

Tablet PL-521 je osazen dvěma VGA konektory. První přitom slouží ke spojení s počítačem, druhý je pak průchozí pro připojení data-video projektoru. Tablet má dále integrovaný USB hub se dvěma konektory. Doporučená maloobchodní cena tabletu pro český trh je stanovena na 35 688 včetně DPH.

- - David Zajíc

Byl pro vás článek přínosný?