Hlavní navigace

Prezentační kamion HP vykraden

12. 11. 2008

Sdílet

Společnost HP oznámila vykradení svého prezentačního kamionu s nejmodernější technikou. Stalo se tak v noci na 12. listopadu v Praze Holešovicích.

Nedávno jsme vás informovali o cestě prezentačního kamionu společnosti HP. Kdo mohl tehdy tušit, že nenechavé české ručičky ho vykradou?

Prezentační HP kamion, který s řidiči Tonym Crosslandem a Paulem Matthewsem objel v rámci roadshow tak řka celou východní Evropu, byl v noci z 11. na 12. listopadu vykraden v Praze - Holešovicích.

Z moderních technologií, které zahrnovaly téměř vše od posledních modelů notebooků, přes počítače pro domácí zábavu až po supermoderní počítače HP TouchSmart, které se ovládají pouhým dotykem prstu, zmizelo prakticky vše. Společnost HP odhaduje, že vzniklá škoda překročí půl milionu korun.

Kamion měl dále mířit do Holandska, Francie, Španělska a Švýcarska. Na své pouti prezentuje nejmodernější portfolio produktů HP určených na předvánoční trh. Vzhledem k tomu, že se v řadě případů jednalo o unikátní prototypy, které nejsou doposud běžně k dostání, je však další cesta kamionu velmi ohrožena.

Společnost HP se nyní omlouvá všem svým zákazníkům, kteří z důvodu této nešťastné události nebudou moci produktovou expozici v HP kamionu navštívit. O dalším vývoji situace budeme informovat.

- - Alexandr Radecký

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?