Hlavní navigace

Postavte si hotel v simulaci Vegas: Make It Big

28. 1. 2003

Sdílet

Vývojáři z Deep Red vytváří novou budovatelskou strategii Vegas: Make It Big...

Nedávno jsme vám podrobněji představovali obchodní simulaci (budovatelskou strategii) [Casino Inc.] a nyní pro vás máme další kousek z rodiny těchto stále oblíbenějších her. Jmenuje se [Vegas: Make It Big] a vzniká ve vývojářském týmu Deep Red, jehož členové mají na svědomí například budovatelskou strategii [Monopoly Tycoon], které se doposud prodalo zhruba 600.000 kusů. Jak samotný název hry napovídá, dostaneme se do virtuálního města Las Vegas a vrhneme se na výstavbu toho nejlepšího hotelu, jaký kdy spatřil světlo světa.



Nezačneme však v centru největšího dění, abychom hned od začátku hry vydělávali miliony. Situace je zde podstatně složitější, neboť se budeme moci upíchnout pouze na okraji města a postupem času se budeme dostávat do známějších oblastí, abychom konkurovali těm největším gigantům. Během hry se setkáme s deseti hotelovými tématy, které budeme moci upravit dle vlastních představ. K dispozici budeme mít různé hazardní hry, kabarety, kouzelnická vystoupení, pouliční baviče, bufety a další možnosti k nalákání co největšího počtu zákazníků. Nutno podotknout, že autoři ve hře počítají též se střídáním dne a noci, což se odráží i na různých potřebách hostů. Když se nám dobře povede a budeme nabízet širokou škálu služeb, jistě k nám zavítají i miliardáři, schopní v kasinu prošustrovat několik milionů během jediného večera. Jako majitelé hotelu pak musíme dbát na jejich bezpečnost a počítat též s tím, že i tak velcí boháči u nás mohou svůj majetek znásobit, pokud se jim dobře povede. Samozřejmě můžeme využít i různých nečestných triků, abychom některé zákazníky snadněji obrali a znemožnili jim vyhrát, musíme si však dát pozor, abychom nebyli odhaleni.



Plně 3D prostředí této hry nám umožňuje vstoupit do hotelu, projít ho křížem krážem a alespoň virtuálně zažít atmosféru, jejíž skutečná podoba většinu z nás nejspíše mine velkým obloukem. Datum vydání [Vegas: Make It Big] zatím bohužel není známo, takže jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku