Hlavní navigace

Polonahá hrdinka v boji proti temným silám

9. 5. 2007

Sdílet

Vývojáři z Revistronic odhalují novou third person akci...

Madridský vývojářský tým Revistronic se o novém akčním projektu zmínil již zhruba před dvěma lety, ale tehdy jsme se toho ještě moc nedozvěděli. Nyní, po dalších letech vývoje, vyzdobili autoři homepage slušivými obrázky a připomněli všem hráčům naladěným na fantasy, že taktická third person akce Witches (přesněji s pracovním názvem Project WITCHES) ještě žije a pro PC i konzole PlayStation 3, Xbox 360 a Wii se objeví v průběhu příštího roku. Hlavní hrdinkou temného příběhu je půvabná bojovnice Gwen, jíž nechybí ladné křivky, tvrdá pěst a nemalá dávka odvahy. Jinak by se jen těžko dokázala postavit bestii zvané Hordes of the Beast, jež svojí ďábelskou mocí a terorem stravuje vše živé.

Již první obrázky (nikoliv screenshoty) napovídají, že Witches je nefalšovanou středověkou fantasy, v níž nechybí nebezpečně nabroušené čepele a mocná magie. Autoři však kladou velký důraz na taktiku a spolupráci s dalšími postavami, ať již v podobě osvobozených NPC nebo pod dohledem jiných hráčů přes internet. V případě počítačem řízených protivníků pak záleží pouze na vás, jak se k nim v bojích proti nepřátelské přesile zachováte. Všechna vaše rozhodnutí pak ovlivní Gweninu budoucnost, ať už je použijete jako živé šíty nebo se naopak postaráte o jejich přežití.

Dalším lákadlem je velká interaktivita prostředí, kdy v boji budete moci použít v podstatě vše, co vám přijde pod ruku. Useknete nepříteli nohu a přesto vám přiroste k srdci? Žádný problém, není nic lepšího, než se ohánět nemytým hnátem se zanedbanou pedikúrou. Witches se údajně pochlubí i úžasným grafickým zpracováním. To nás na PC i konzolích PlayStation 3 a Xbox 360 nemusí strašit, jen se trochu obáváme, jak si s ním vývojáři z Revistronic poradí na Wii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku