Hlavní navigace

Polda 2 remástr žije. Vývojáři se pochlubili „remástrovanými“ screenshoty ze hry

Sdílet

Vývojáři se na oficiálním facebookovém profilu Poldy pochlubili s čerstvou várkou screenshotů z připravovaného remasteru Poldy 2. V příspěvku zároveň upozornili na probíhající dabing postav a upozorňují ty, kteří si tuto odměnu zakoupili, ale zatím se nepřihlásili o termín.

Po delší odmlce nám vývojáři ze studia ZIMA Software nadělili novou várku screenshotů, které ukazují remastrované scény kultovní české hry Polda 2. Studio minulý rok skrze kampaň na Hithitu úspěšně vybralo dostatek financí nutných pro uskutečnění projektu. Požadovanou částku 600 000 korun fanoušci překročili hned třikrát a po ukončení kampaně přistálo vývojářům na stůl přes 1,8 milionu korun.

Polda 2 je legendární česká adventura s policistou Pankrácem v hlavní roli, kterého dabuje známý český herec a komik Luděk Sobota. Příběh hry je zasazen do fiktivního městečka Marsias, ve kterém se rozmohla technologie klonování lidské rasy. Vše ale není tak světlé, jak se zdá a do zkorumpovaného světa plného zločinu vkráčí Pankrác, aby vše objasnil a zločin spojený s lidskou DNA vyřešil.

Cloud24

Polda 2 remástr nabídne překreslené scény až ve 4K rozlišení a má vyjít koncem tohoto roku. Doposud však není známá cena, datum ani dostupnost. Nedočkavci a skalní fanoušci si zatím mohou krátit čas hraním nejen druhého Poldy na mobilních zařízeních (Android, iOS).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.