Hlavní navigace

Podrobné info o RollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worlds

28. 4. 2003

Sdílet

Infogrames představují nový datadisk ke strategické simulaci zábavního parku...

Není žádnou novinkou, že úspěšná strategická simulace zábavního parku RollerCoaster Tycoon 2 od slavného Chrise Sawyera se dočká datadisku. Infogrames však až nyní spustili stránku, na níž se o připravovaném přídavku mnohem více rozpovídali. Popravdě již bylo na čase, neboť nový Wacky Worlds by se měl na pultech obchodů objevit již 6. května tohoto roku.



Jak je tomu u datadisků obvyklé, ke spuštění Wacky Worlds budete potřebovat původní hru. Stejně jako v případě RollerCoaster Tycoon 2, i zde se vše točí pouze kolem singleplayeru, ale můžete se těšit na spoustu nových prvků. Čeká vás přes padesát nových atrakcí, které postavíte v sedmnácti nových scénářích, vytvořených na základě reálných lokací. Podíváte se do Afriky, Antarktidy, Asie, Austrálie, Evropy i Severní a Jižní Ameriky. Váš zábavní park si budete moci zkrášlit například Eiffelovkou, Big Benem, Velkou čínskou zdí a dalšími významnými památkami.



Jedinou vadou na kráse je snad dnes již zastaralé grafické zpracování, které trápilo i hráče samotného druhého dílu této slavné hry. Pokud však RollerCoaster Tycoon 2 patří k vašim oblíbeným titulům, je pravděpodobné, že vás nový datadisk dokonale zabaví na dost dlouhou dobu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku