Hlavní navigace

PC WORLD 9 2007 - listujeme rubrikou Komunikace

Sdílet

V rubrice Komunikace se seznámite s rootkity, získáte informace o studentských portálech, dozvíte se o Netvibes a sociálních službách a přečtete si výsledky krátkých testů GPS navigací či handsfree

Cloud24

Seznamte se s rootkity




V souvislosti s ochranou počítače před různými hrozbami se čím dál tím častěji hovoří o tzv. rootkitech a o antirootkitových technologiích. Co to ale vlastně rootkity jsou a čím jsou nebezpečné? O tom se dozvíte v našem článku

Sháníte skripta, ubytování na koleji?
Poradí vám studenstké portály



Studujete, nebo se na školu teprve chystáte? Potřebujete informace? Hledáte prostor, kde si můžete popovídat o svých úspěších? Právě s takovými místy vás seznámíme a poradíme vám, kde se na internetu ukrývají.

Netvibes - Celý svět na vaší obrazovce




NetVibes je plně konfigurovatelný portál. Na jedné obrazovce poskytuje uživateli informace a služby z mnoha zdrojů. Je jednoduchý na použití a nabízí stovky možností. Je to ideální startovací stránka pro (váš?) prohlížeč.

Sociální k vašim službám



Chcete se seznámit se svým budoucím šéfem, nebo nezapomenout na toho stávajícího? Rádi byste zůstali navždy v kontaktu se svými partnery? Chcete, aby vás lidé našli? Používejte sociální služby V tomto textu vám představíme tři užitečné on-line „sociální“ služby – Plaxo, Linkedin a Fecebook. S jejich pomocí je možné zadarmo udržet pořádek v tom, co mnozí považují pro svou kariéru i pro svůj život za nejdůležitější, totiž ve svých kontaktech. Ukážeme vám, jak získat nové, jak nepřijít o staré a jak udržet všechny své informace aktuální.

Jak velký a jak rozšířený je internet v Česku?



Internet je fenomén, který láká lidi k nejrůznějším činnostem. Někdo se na internetu chce seznámit, jiný se zase jeho prostřednictvím vzdělávat. Další lidé využívají internet ke svému podnikání či přímo „podnikají na internetu“, který jim otevřel dříve netušené možnosti. Kolik lidí má k internetu přístup? Jak rychlé je jejich připojení? Stačí si přečíst naše stránky a budete mít jasno.

Krátké testy - Komunikace






Krátké testy v rubrice komunikace - tentokrát navigace, handsfree sady, mobil a pohled na novou verzi Firefoxu

Seznam testovaných produktů:

  • TomTom One XL – GPS navigace
  • Mio DigiWalker C520 F+/C720 – GPS navigace
  • Jabra BT 5020 – Bluetoothový headset
  • Asus WL-700gE - Bezdrátový router s HDD a printserverem
  • D-Link DCS-950G - IP kamera s připojením etnernetem a Wi-Fi
  • Pama PNG Alpha Sun Visior - BT handsfree do automobilu
  • Mozilla Firefox - alfaverze Gran Paradiso
  • Sony Ericsson W880i - mobilní telefon



Na závěr jsme přichystali seznámení s několika novými knihami:
  • Excel 2007 - Snadno a rychle
  • Portrétní fotografie - 100 rad a tipů
  • Mistrovství v MySQL 5 - Průvodce webového vývojáře

Byl pro vás článek přínosný?