Hlavní navigace

Panasonic: Užijte si své empétrojky i v obýváku

Sdílet

Chcete své oblíbené písničky poslouchat na CD přehávači i v MP3 souborech? Chcete k hudebnímu microsystému připojit třeba PC nebo iPod? S novými stolními přehrávači Panasonic klidně můžete.

Poslech hudby z iPodu nebo jiného digitálního audio přehrávače si můžete vychutnat i doma na kvalitním domácím audio systému. Nové stylové CD mikrosystémy Panasonic nabízejí nejen moderní elegantní design, ale především špičkovou kvalitu zvuku. Uživatelé mohou vybírat hned ze tří modelů: SC-EN37 (foto_01), SC-NS55 (foto_02 a foto_03) a SC-PMX2 (foto_04). Nové modely navíc umožňují pohodlné připojení digitálního přehrávače nebo PC.


SC-EN37 je kompaktní systém, který lze umístit prakticky kamkoli. Je vybaven univerzální kolébkou pro připojení iPodu. Po připojení k mikrosystému se přehrávač sám nabíjí a není nutné používat počítač. Model SC-N55 a model SC-PMX2 se pyšní pečlivě zvolenými komponenty, které zajišťují výjimečnou kvalitu zvuku. K oběma systémům lze dokoupit univerzální kolébku pro iPod pod označením SH-PD10. Modely SC-NS55 a SC-PMX2 jsou navíc vybaveny USB portem, který lze využít pro připojení přehrávačů podporujících USB a přehrávat tak na mikrosystému soubory ve formátu MP3.

Pro uživatele, kteří mají sbírku hudebních souborů uloženou v digitální podobě ve svém počítači, je atraktivním řešením bezdrátová sada SH-FX570, která jim umožní přenos hudebních souborů z PC na mikrosystém prostřednictvím technologie Bluetooth.

Nové modely mikrosystémů Panasonic SC-NS55 a SC-PMX2 budou na našem trhu k dispozici v dubnu , model SC-EN37 v červnu za doporučené koncové ceny 5 995 Kč (SC-EN37) nebo 6 995 Kč (SC-NS55, SC-PMX2) včetně DPH.

Foto: Panasonic

- - Václav Maletínský

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?