Hlavní navigace

Oznámení dalšího dílu Aliens vs Predator

12. 2. 2009

Sdílet

Sega v rámci svého exkluzivního portfolia "Alieních her" rozšíří v příštím roce nabídku o produkt Aliens vs Predator, kterého se ujmou lidé zodpovědní za dřívější PC inkarnaci.

Sega v rámci své exkluzivní dohody s 20th Century Fox rozšíří portfolio svých her s přitažlivou Aliení tematikou. Vyjma již dříve ohlášených Aliens: Colonial Marines, taktické akce, kterou ve svých dílnách kutí Gearbox, a vedle stále blíže nepředstaveného projektu s pilotním názvem Alien RPG, na němž pracují lidé z Obsidian Entertainment, je nyní potvrzen další díl v rámci kultovní FPS série Aliens vs Predator.

Tento by se měl v příštím roce objevit na konzolích PS3 a X360 a patrně i PC. Nelehkého úkolu se zhostí britští Rebellion, mající na triku původní hru z poloviny devadesátých let minulého století - pro Jaguar, a pak také hodně povedenou inkarnaci z konce devadesátých let pro změnu právě pro PC.

Jestli tomu navíc dobře rozumím, počin Aliens vs Predator by měl být vůbec první hrou v rámci nové série Alieních produktů zaštítěných Segou, takže na Colonial Marines si patrně ještě nějakou chvíli počkáme. Tedy že spolu s Alien RPG dorazí na trh až po Aliens vs Predator!

A nebo vyjádření chápu špatně a má se na mysli spíše skutečnost, že Aliens vs Predator půjdou v nových šlépějích a budou koncepčně odlišní od toho, jak je z herní minulosti známe. Sega tady každopádně chce, aby šlo o maximálně kvalitní produkty, které uspokojí náročné fanoušky tohoto univerza (potažmo aktuálně hodně děravou kapsu japonské společnosti). Inu stejnojmenné filmové počiny byly dosti bídné, chtělo by to Alienům konečně vylepšit reputaci...

příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: EDGE Online

 

Byl pro vás článek přínosný?