Hlavní navigace

Nový datadisk Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough

22. 4. 2003

Sdílet

EA odhalují již druhý datadisk k úspěšné FPS Medal of Honor: Allied Assault...

Electronic Arts odhalili již druhý datadisk k úspěšné first person akci Medal of Honor: Allied Assault z prostředí druhé světové války. Jmenuje se Breakthrough a vydání je plánováno letos na podzim pouze pro PC. Vývojáři z TKO Software vás tentokrát zavedou do Severní Afriky a Itálie a opět svedete nerovný boj proti Třetí říši.



Vžijete se do role seržanta americké armády Johna Bakera a zúčastníte se několika slavných bitev. Obtěžkáni mnoha novými zbraněmi budete bojovat na vlastní pěst i s podporou dalších spojeneckých vojáků. Mutliplayerová hra bude obohacena novým módem Liberation, kde budou muset přeživší vojáci zachraňovat jejich těžce raněné spolubojovníky. Navíc budou moci řídit tanky, plánovat dělostřelecké útoky nebo například zneškodňovat miny. Hráči si též ve všech multiplayerových módech budou moci vybrat z amerických, britských, italských či německých modelů postav.



Jakmile budou k dispozici screenshoty a podrobnější informace, budeme vás informovat. Zatím se Breakthrough tváří jako poměrně zajímavý datadisk, který by mohl na podzim uspokojit všechny fanoušky Medal of Honor: Allied Assault natěšené na připravované pokračování.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku