Hlavní navigace

Nové akční RPG Dungeon Lords

9. 9. 2003

Sdílet

Slavný tvůrce Wizards & Warriors pracuje na dalším lákavém RPG...

Vývojářský tým Heuristic Park v čele s legendárním mágem D.W. Bradleym, který na konci září 2000 dokončil vynikající first person RPG Wizards & Warriors, v současné době pracuje na dalším titulu. Ten je opět určen převážně fanouškům fantasy her na hrdiny a nese název Dungeon Lords. Jedná se o akční RPG ze third person pohledu, ve kterém se dostanete do rozsáhlého 3D prostředí ve stylu klasické fantasy. Budete rozmlouvat s velkým množstvím NPC, plnit různé úkoly, prozkoumávat starodávné hrady a zatuchlé kobky a bojovat se spoustou nebezpečných monster, nemrtvými nestvůrami počínaje a mocnými kouzelníky a démony z vyšších sfér konče.



Na začátku hry si vyberete z několika ras, lišících se v mnoha vlastnostech, schopnostech a speciálních výhodách. K dispozici budete mít spoustu různých zbraní (obyčejné, vzácné a unikátní), speciálních útočných a obranných bojových komb, magických artefaktů a kouzel. Občas se vám též stane, že se k vám nějaká z postav přidá a pomůže vám v obzvláště složitých střetech. Nemělo by však jít pouze o bezmyšlenkové mlácení všeho kolem vás, budete též řešit různé hádanky a překonávat nebezpečné pasti.



Rozmanité by měly být i oblasti, kterými budete v průběhu hry procházet. Navštívíte bažiny, lesy, hory, arktické kraje, města, vesnice, hrady, dungeony, jeskyně, doly a různá mystická místa. Autoři slibují perfektní vizuální zpracování, okořeněné vynikajícími speciálními efekty kouzel. Na první pohled vypadá Dungeon Lords zkrátka velmi lákavě a mohla by se klidně stát příjemně hratelnou záležitostí. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku