Hlavní navigace

Nová first person akce Shadow Ops: Red Mercury

21. 5. 2003

Sdílet

Informace a screenshoty z chystané first person akce od Atari...

Společnost Atari představuje novou first person akci Shadow Ops: Red Mercury pro PC a Xbox. Pracují na ni vývojáři ze Zombie Studios a měla by být hotova v létě příštího roku. Vžijete se do role specialisty elitního týmu Delta Force, který má za úkol získat nově objevený materiál Red Mercury, dříve než se dostane do rukou teroristů. Tato látka totiž působí jako nukleární katalyzátor, a tak může být ve vlastnictví nepravých osob velmi nebezpečná.

Singleplayerová část hry se skládá zhruba ze dvaceti misí, ve kterých se dostanete do několika měst na Středním východě, vojenských základen ve zmrzlém Rusku, na Filipíny i do západní Evropy. Na programu budou všemožné akce od zachraňování rukojmích až po demolici různých objektů. Na všechny úkoly naštěstí nebudete sami a mnohdy tak budete spolupracovat s ostatními členy speciálních týmů z celého světa. Vhod vám jistě přijde více než dvacet autentických zbraní z výbavy speciálních jednotek. Navíc se dočkáte i multiplayerové hry (například xboxová verze nabídne split-screen pro čtyři hráče a podporuje až patnáct hráčů přes Xbox Live). Mezi mnoha módy budou třeba Deathmatch, Plant the Bomb, Capture the Flag, Escort.

Shadow Ops: Red Mercury poběží na novém Unreal enginu, a tak se můžete těšit i na vynikající vizuální zážitek. O grafických kvalitách této hry se ostatně přesvědčíte i sami z následujících screenshotů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku