Hlavní navigace

Nová case pro XboX 360

16. 8. 2008

Sdílet

Společnost Lian-Li vyrábí špičkové skříně a příslušenství nejen pro stolní počítače, ale nově také pro herní konzoli XboX 360. Pokud chcete své konzoli dopřát trošku luxusu, čeká XB01 jen na vás.

Microsoft měl se svou herní konzolí XboX 360 spoustu patálií. Možná si ještě dnes vzpomenete, jak měly konzole více než před rokem obrovský problém s přehříváním, a odcházela téměř každá druhá vyrobená. Tento problém Microsoft vyřešil přechodem na novější výrobní proces, ale pokud i přesto chcete chlazení vylepšit, nebo jen dopřát své konzoli luxusnější obal, je pro vás určená nová case Lian-Li XB01.

Jak je u Lian-Li zvykem, je skříň zcela vyrobená z hliníku a vnitřní rozložení speciálně navrhnuté pro XboXové komponenty. Chlazení navíc pomáhá 120mm ventilátor a osobně jsem byl překvapen, když jsem viděl i v této case otvory pro hadice k vodnímu chlazení. Zřejmě i tady počítá výrobce s „šílenci“, kteří mají rádi vodu.

Ať tak či tak, výrobce si za svůj hliníkový poklad pro XboX 360 od Microsoftu nechá dobře zaplatit. 150 amerických dolarů (2500Kč) je totiž téměř polovina ceny nové konzole.



- - Tomáš Šulc

Byl pro vás článek přínosný?