Hlavní navigace

Nokia nabízí služby mobilního tisku

9. 7. 2007

Sdílet

Lidé si nyní mohou objednat tisk snímků pořízených mobilem přímo ze svého kompatibilního přístroje, musíte však vlastnit model série N (N series). Služba je již dostupná v tuzemsku, ale například i na Slovensku.

Nokia v Evropě spouští službu mobilního tisku, která má lidem umožnit objednat si přímo ze svého telefonu tisk snímků ve vysoké kvalitě prostřednictvím mobilních nebo bezdrátových (WLAN) sítí. Objednané snímky si klienti mohou nechat doručit domů nebo třeba přátelům. Své oblíbené fotky také můžete nechat vytisknout na lepící štítky nebo dárkové předměty, jako jsou hrnečky, puzzle či trička.


Služba je dostupná pro uživatele chytrých telefonů Nokia Nseries a v přístrojích je přístupná z aplikace Galerie. Pouze vyberete obrázky pro tisk, vložíte adresu a další požadované údaje a stiskněte „Objednat nyní“. Objednávka je poté zpracována v CeWe Color a snímky jsou doručeny na zadanou adresu. Mezi platební metody obvykle patří kreditní karta, stejně jako další platební systémy dostupné v dané zemi. Pro přiblížení služby lidem si každý nový uživatel může objednat tisk prvních deseti snímků zdarma. Jde o fotografie formátu 10 x 13 cm.

Majitelé multimediálních přístrojů Nokia Nseries si mohou potřebnou aplikaci Nokia XpressPrint zdarma stáhnout přímo přes nástroj Download! ve svém zařízení, nebo ze stránek www.nseries.com/orderprints. Služba mobilního tisku Nokia je dostupná již nyní ve většině zemí Evropy včetne České republiky a Slovenska.

- - David Zajíc

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?