Hlavní navigace

17 NEJHORŠÍCH her roku 2008

22. 1. 2009

Sdílet

Varování: následující tituly nejsou doporučeny pro nikoho, koho baví hrát videohry! Pojďme se podívat na těch sedmnáct nejhorších her, které vyšly a vy byste je neměli nikdy hrát.

 

#17: Target Terror

nejhorsi hry

Ze všech mizerných her na tomto seznamu je Target Terror jako hromádka velrybího trusu. Grafická stránka hry nás vrátí do roku 1991, stupidní ovládání pistole a trapní herci pobíhající z místa na místo - předstírající, že jsou zasaženi, hře na kráse moc nepřidá. Target Terror je hrou, která by měla z regálu putovat rovnou na skládku a horší hra na Wii snad nikdy nevyšla. Viděli jste snad někdy teroristy, kteří nosí motorové pily?

 

#16: Alone in the Dark

nejhorsi hry

V prvních pěti minutách načítání, kdy se Atari snaží trapně oživit značku Alone in the Dark si uvědomíte, do čeho jste se to vlastně dostali. Alone in the Dark dává nový smysl "špatným videohrám" a nějakým záhadným způsobem vyvolává naprostý protiklad, z radosti  prozkoumávání nových lokací, protože jste nuceni mačkat každé dvě vteřiny tlačítko, abyste ve hře aspoň něco viděli.


#15: Wii Music

nejhorsi hry

Byl čas, kdy jsme si mysleli, že hra s oficiálním titulem "Wii" bude mít určitou úroveň. Tento pocit zmizel ve chvíli, kdy Nintendo vydalo Wii Play. Ale ani propastné Wii Play se nepřibližuje tomu, jak příšerná hra je Wii Music. U Wii Music jsme neviděli, že by se někdo bavil. Samozřejmě kromě batolat, které mlátí do hrnců a pánví.

 

#14: Golden Axe: Beast Rider

nejhorsi hry

Poznámka pro vývojáře: pokud chcete vyrazit prachy z ultra krvávků - jako je God of War, budete muset udělat víc, než jen do hry zahrnou polonahá děvčata. Beast Rider je jedním z nejsmutnějších příspěvků na seznamu her roku 2008, protože pošpinila dobré jméno Golden Axe. Zahrajte si raději starou klasiku a od Beast Ridera se držte dál.

 

#13: Castlevania Judgment

nejhorsi hry

Bojová hra, která vám umožní zničit nepřátele jako je Simon Belmont, Drákula a mnoho dalších postav ze světa Castlevania může znít jako dobrý nápad. Pokud má ovšem hra neuvěřitelně zmršené souboje a naprosto vykrádá značku Castlevanie, je jasné, že nepůjde o žádný přelom na herním trhu. Nehrajte to, ani pokud jste fanoušek Castlevanie.

 

#12: Rock Revolution

nejhorsi hry

Znáte filmy jako "Snakes on a Train" a "Alien vs. Hunter," jejichž jediným účelem bylo oblbnout zákazníka, aby si je koupil? Rock Revolution je jejich herním ekvivalentem. Úplně si umím představit rodiče, kteří jdou dítku koupit tuto hru se slovy: "Jak se jmenuje ta hra, kterou mají všichni tak rádi, Rock and Roll Hero?"

 

#11: Destroy All Humans! Path of the Furon

nejhorsi hry

Pokud mluvíme o pokračování her, které jdou od desíti k pěti, nesmíme zapomenout na Destroy All Humans!. Čtvrtá hra v sérii Destroy All Humans! je příšerná, hlavně kvůli trapným vtipům, které jsou na každém kroku hry a které by nevymyslel ani Petr Novotný. Udělejte něco pro sebe a zapamatujte si první dva díly Destroy All Humans!, protože jakékoliv další pokračování je horší než předchozí.


#10: Pong Toss: Frat Party Games

nejhorsi hry

Neberte mě špatně, ale nikoho nebaví pivní ping pong víc, než autora článku. Ale pokud odeberete nejdůležitější prvek (tekutou odměnu), hra naprosto ztrácí smysl. Nejen že Pong Toss: Frat Party Games zapomíná pobavit hráče, ale ani neobsahuje ty důležité věci, co se na opileckých párty dějí! Jako je zapalování věcí, rvačky a výpadky paměti (a samozřejmě mnoho dalšího). Fůj!


#9: Facebreaker

nejhorsi hry

Příšerná hratelnost Facebreakera vás praští do tváře pravým hákem. Hra se snaží neúspěšně napodobit hratelnost podobných her na vrcholu, jako jsou Punch-Out!! a Ready 2 Rumble, což se samozřejmě nepodařilo a je to jednoduše jedna z nejhorších sportovních her loňského roku

 

#8: Vampire Rain: Altered Species

nejhorsi hry

Když vyšlo první Alone in the Dark na PS3, jmenovalo se Alone in the Dark: Inferno, ale děj byl stejný. A teď tohle? Co je strašidelného na tom, když vydáte hru s jiným názvem pro jinou platformu, ale děj je úplně stejný jako u původního názvu? Nenechte se oklamat - Vampire Rain: Altered Species je stejně špatné, jako byla jeho inkarnace v roce 2007 na Xboxu 360.

 

#7: Sonic Unleashed

nejhorsi hry

To je ale překvapení! Hra měla vrátit modrému hrdinovi jeho předešlou slávu a opět ho vyzvednout na vrchol. To se však nestalo a Sonic putoval stejně jako předešlé hry do koše. Ještě teď nejsme úplně v pořádku z těch příšerných úrovní.

 

#6: Legendary

nejhorsi hry

Hra Legendary, střílečka z pohledu první osoby, kde zabíjíte mytologické nepřátele - jako jsou minoutaři, vlkodlaci, golemové a další obávané bestie, kterým se podařilo vylézt z Pandořiny skříňky, měla být velkým titulem, díky kterému bude nezávislé studio GameCock brát svět vážně. Legendary mělo loni těžkou konkurenci ve velikánech jako je Resistance 2, Call of Duty: World at War, Left 4 Dead a Far Cry 2, ale i kdyby to bylo jediné FPS, které vyšlo, stejně by nestálo za tu ztrátu času.

 

#5: Secret Service: Ultimate Sacrifice

nejhorsi hry

Pokud jste si mysleli, že Call of Duty 4: Modern Warfare bylo nacpáno pro-Bushovskými názory a přehnaně "patriotickými" zprávami, byl to jen lehký odvar toho, co váš čeká zde. Nejen že jste živý štít nejvyššího velitele, takže toho moc nezmůžete, ale hratelnost je podobná, jako byste ji vzali z éry Playstationu 1.

 

#4: Hail to the Chimp

nejhorsi hry

Jako Legendary i Hail to the Chimp pochází z nezávislého herního studia GameCock. A stejně jako Legendary nepřináší žádný herní požitek, a to ani vzdáleně. Hail to the Chimp je bezpochyby jednou z nejnudnějších společenských her, které jsme hráli.

 

#3: Homie Rollerz

nejhorsi hry

Kdo by neměl rád tak ty trochu rasistické figurky mexických gangsterů, které se prodávají v automatech na žvýkačky, zvané "Homiez"? Aha, ano my! Homie Rollerz je z jedné části podobné Mario Kart, z druhé hře Vato a výsledný celek je neuvěřitelně špatný.

 

#2: Imagine Wedding Designer

nejhorsi hry

Wedding Designer pochází z dlouhé řady her pro Nintendo DS, které jsou zaměřené na ženskou část populace a jsou dosti sexistické. Imagine Babyz a Imagine Fashion Designer byly špatné, ale Wedding Designer vás bude nudit sotva ho spustíte.

 

#1: Bus Simulator 2008

nejhorsi hry

Ano, hráli jsme Bus Simulator 2008. A ano, je to přesně tak nudné, jak to zní.

 

 

Autor: Patrick Shaw, gamepro.com

příloha_ovladnete_sva_data

Překlad: David Kindl

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku