Hlavní navigace

Návod: Nakupte hardware levněji

Sdílet

 Autor: Tipli.cz
Chystáte se kupovat nový hardware? To by se vám mohl hodit tip na službu, která vám zaručeně pomůže ušetřit.

Jmenuje se Tipli.cz a představíme vám ji na příkladu nákupu externího disku. Stejně elegantně ale můžete získat slevu na online nákup prakticky čehokoliv.

Externí disk nebo flash disk potřebuje skoro každý. Ať již k zálohování dat nebo k přesunu menších souborů z počítače a jiných zařízení. Hlavní výhoda jejich používání je malá velikost a snadná přenositelnost. Důležité soubory máte vždy po ruce.

 

Ušetřete na nákupu hardware

externí disk

Jak ušetřit díky cashback portálu Tipli? Jednoduše se zaregistruje, následně se prokliknete do partnerského eshopu a nakonec nakupujete jako normálně. Připisování cashback odměn funguje na pozadí nákupu díky cookies. Systém je vyvinut na míru za použití frameworků Nette a Doctrine a je takřka 100% spolehlivý. Část penězz útraty se vám vrátí zpět. Vy si je můžete hned přeposlat na bankovní účet. A pokud by se nějaká transakce nepovedla odchytit, vše k vaší spokojenosti vyřeší zákaznická podpora.

 

Příklad koupě externího disku

Disk 2,5" Western Digital Elements Portable 1TB černý má skvělé recenze a vypadá jako výborný kandidát ke koupi. Pořídit si ho můžete na Euronics.cz za cenu 1 799 Kč. Díky Tipli.cz se vám může z nákupu na vrátit až 4,2 %. Jestliže by vám i 1TB byl málo, pak si na MALL.CZ můžete pořídit Verbatim Store 'n' Go 2TB za 2 999 Kč. Z nákupu na MALL.CZ můžete přes Tipli získat až 4,8 % zpět.

Tuzemská nabídka vám nestačí? Vsaďte na AliExpress, kde najdete např. Toshiba Canvio Basics READY HDD 2.5" USB 3.0 External Hard Drive 1TB za pouhých 62,4 dolarů, v přepočtu tedy kolem 1 435 Kč. Na AliExpressu ušetříte s Tipli 6 %, takže se vám vrátí zpět 86 Kč.

 

disk

Šetřete díky cashbacku Tipli

Tipli garantuje nejvyšší cashback odměny na trhu. Ušetřit můžete až 33 % z každého nákupu. Na Tipli naleznete přes 450 partnerských obchodů různého zaměření.

příloha_ovladnete_sva_data

Ať už sháníte procesor, paměť, grafickou kartu, disk nebo flashku? Na výběr máte například eshopy s hardwarem a počítačovými doplňky jako MALL.CZ, Kasa.cz, Euronics.cz, Okay.cz a další. Nový hardware si také můžete koupit prostřednictvím Tipli za bezkonkurenční cenu na zahraničních eshopech Dealextreme, GeekBuying.com nebo AliExpress. Šetřit každým nákupem nebylo nikdy jednoduší.

Nakupovat levněji díky jednomu kliknutím je tak jednoduché. Využijte výhod cashbacku ve svůj prospěch a zaregistrujte se na Tipli.cz ještě dnes.

Byl pro vás článek přínosný?