Hlavní navigace

Nabíjejte baterie pohodlně - Varta Power Station

8. 10. 2008

Sdílet

Nový výrobek do své produktové řady přístrojů určených k nabíjení baterií představila společnost Varta. Je jím nabíječka baterií Varta Power Station a přináší možnost nabíjet až osm akumulátorů najednou.

Společnost Varta nabízí jako novinku speciální multifunkční nabíječku, která je určena pro rodiny nebo náročné uživatele, kteří často využívají zařízení se střední a velkou spotřebou. Jedním z hlavních benefitů zařízení je možnost v jednom cyklu nabít až 8 baterií naráz. Do nabíječky se tak vejdou najednou až čtyři nabíjecí baterie typu AA a další čtyři AAA. Rychlost nabíjení tužkové baterie AA s kapacitou 2 100 mAh je šest hodin.


K dispozici je taktéž udržovací mód, který zajistí, že baterie zůstanou nabité po celou dobu přítomnosti v nabíječce. Nabíječka taktéž má stavové diody signalizující stav nabíjení a užitečnou funkci detekce špatné polarity, vložení nefunkčních nebo alkalických baterií. V ceně nabíječky je dvojice nabíjecích baterií AA s kapacitou 2 100 mAh a dvojice baterií AAA s kapacitou 800 mAh.

Doporučená koncová cena přístroje Varta Power Station je 899 Kč a měla by být dostupná od začátku října.

- - Lukáš Jonák

Byl pro vás článek přínosný?