Hlavní navigace

N-JOY.CZ nabízí externí videopřehrávač pro české uživatele Internetu

26. 6. 2007

Sdílet

Jednoduchý video přehrávač umožňuje uživatelům zobrazit vlastní nebo jiná videa uložená na portálu n-joy.cz přímo na svých webových stránkách. Odkaz s obrázkem umožňuje uživatelům zobrazit na jejich webech náhled videa v podobě obrázku s odkazem.

příloha_ovladnete_sva_data

Český internetový portál pro sdílení videí N-JOY.CZ (www.n-joy.cz) nyní nabízí internetovým uživatelům uživatelsky příjemný externí videopřehrávač, který jim umožní zobrazit videa uložená na portálu N-JOY.CZ přímo na jejich www stránkách.




N-JOY.CZ očekává, že se externí video přehrávač stane jednou z nejpoužívanějších novinek na tisících již existujících www stránkách a blozích. Použití externího video přehrávače – vyvinutého speciálně pro N-JOY.CZ – je velmi jednoduché. Pro zobrazení videa na svých stránkách uživatel pouze zkopíruje kód přehrávače zvoleného videa na N-JOY.Cz a poté ho vloží na své webové stránky tam, kam potřebuje. Externí video přehrávač se pak zobrazí návštěvníkům jeho www stránek.

Externí video přehrávač má stejnou velikost (364x295 pixelů), stejně vysokou kvalitu a funkčnost (přehrávání, pausa, posun vpřed a vzad, ovládání hlasitosti) jako přehrávač na portálu N-JOY.CZ. Návštěvníci stránek využívajících externí video přehrávač mohou shlédnout video buď kliknutím na tlačítko přehrávání, nebo jednoduše po kliknutí na „obrazovku“ přehrávače. Když video dohraje, zobrazí se menu, které uživateli umožní přehrát si video znovu, poslat odkaz na video někomu dalšímu, shlédnout další video s příbuzným obsahem nebo získat kód pro použití videa v rámci jiné webové stránky.

- - Tomáš Jirásko

Byl pro vás článek přínosný?