Hlavní navigace

Microsoft představil novou verzi Dynamics CRM

19. 3. 2008

Sdílet

Nová generace programu pro řízení vztahů se zákazníkem Microsoft Dynamics CRM 4.0 klade důraz především na jednoduché a user-friendly ovládání.

ICTrocenka

Americká společnost Microsoft představila novou verzi řešení pro řízení vztahů se zákazníkem - Microsoft Dynamics CRM 4.0, jež je kompletně přeložena do českého jazyka. Hlavní prioritou při vývoji nové generace byla pro programátory uživatelská jednoduchost, a proto je tato verze zcela integrována do poštovního klientu Microsoft Outlook. Tím se snižují i nároky na počáteční školení, neboť uživatel pracuje v prostředí, jež velmi dobře zná a umí se v něm snadno orientovat.


Dále se firma Microsoft zaměřila na zrychlení zpracování dat, automatizaci některých procesů a celkové zlepšení podání informací z CRM systému. Vylepšena byla i podpora systému pro nadnárodní společnost, jež je nyní dostupný v 25 jazykových mutacích a podporuje obchodování v různých měnách. Tento nový systém bude nabízen zákazníkům nejen standardním způsobem instalace na jejich vlastní servery, ale i jako partnersky hostované řešení, ke kterému bude zákazník přistupovat po internetu. Zkušební verzi programu můžete stahovat zde.

- - Ondřej Pilát

Byl pro vás článek přínosný?