Hlavní navigace

Mafia 2 DEMO

9. 8. 2010

Sdílet

Na serveru Steam se objevila hratelná demoverze Mafie 2! Plná verze vyjde na území Severní Ameriky 24. srpna 2010 a v ostatních zemích (včetně Česka a Slovenska) pak 27. srpna 2010.

Na Steamu se objevila ke stažení 1,1 gigabytová demoverze Mafie 2. Ke stažení dema je nutné být registrovaným uživatelem na serveru Steam, což můžete provést zde. Demoverze je dostupná i pro Playstation 3 (PSN) i Xbox 360 (Xbox Live)!

 

Dvojka Mafie je stejně jako první díl především o příběhu -  o příběhu člověka se složitým osudem, který ale nenese známky kýče. Velmi často se objevuje i srovnávání Mafie 2 s filmovou trilogií Kmotr.

 

↓Stáhnout demo MAFIA 2


 

A je pravdou, že vývojáři podřídili příběhu téměř všechno: ať už se jedná o hratelnost, atmosféru, hudbu a dokonce i pohyb. Hlavní hrdina hry Vito Scarletta vyrůstal jako dítě v chudobě a v honbě za lepším životem se dostal do špatné společnosti. Po neúspěšném pokusu o loupež stál před volbou – buď půjde do vězení, nebo půjde do války. Mladík si vybere druhou možnost a po několika letech služby se rozhodne požádat o propuštění, aby se mohl opět setkat s rodinou a přáteli. Jeho nejlepší přítel Joe Barbaro se během Vitovy nepřítomnosti spřáhne s mafií. Pak stačí jeden jeho „přátelský“ telefonát – a Vito má o budoucnost postaráno.

mafia 2

příloha_ovladnete_sva_data

Z těch pár záběrů, které jsme měli možnost vidět, si myslíme, že půjde spíš o gangsterské drama než o další thriller o „zlých chlapcích“.  Jasně, víme, že recenzenti už všem nacpali do palic svá klišé typu, že „je to úžasná interaktivní záležitost“, ale musíme uznat, že Mafia II nemá vážně nic společného se sladkobolnými filmovými mafiánskými kýči. Naopak, právem zaslouží srovnání s jedinečnou filmovou trilogií Kmotr.


Byl pro vás článek přínosný?