Hlavní navigace

Logitech VX Nano Cordless Laser - notebookový myšák

24. 7. 2007

Sdílet

Ideální myš pro roadrunnery trávící množství času s notebookem na cestách, spojující nízký profil, bezdrátové připojení a výhody unikátně řešeného kolečka pro skrolování, představil Logitech.

Nová myš - Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks - je určena jak pro uživatele klasických PC, tak i MacBooků. Myš využívá nanovysílač Logitechu "zapoj-a-zapomeň", který je v současnosti nejmenším USB adaptérem pro připojení myši na trhu, alespoň porovnáme-li ho s ostatními 27Mhz USB adaptéry běžně dostupnými na trhu.


Po zapojení vyčnívá z notebooku pouze 8mm čepička. Uživatel se tak nemusí obávat, že adaptér někde o něco zachytí a případně se z notebooku uvolní a dojde k jeho ztrátě. Navíc nic tak nenutí uživatele ten adaptér při přenášení od notebooku odpojovat.

VX Nano využívá pro skrolování setrvačníkové kolečko MicroGear Precision Scroll Wheel, které Logitech představil na podzim minulého roku u myší MX a VX Revolution. To umožňuje v "hyper" režimu neobvykle rychlé a pohodlné skrolování, což se hodí především u rozsáhlých dokumentů a tabulek.

Na trhu se VX Nano objeví souběžné v USA i Evropě, a to koncem srpna za cenu 69,99 USD

- - Tomáš Jirásko

Byl pro vás článek přínosný?