Hlavní navigace

L.A. Noire – oficiální datum vydání hry

26. 1. 2011

Sdílet

Společnosti Rockstar Games a Team Bondi oznámily, že hra L.A. Noire se začne v Severní Americe prodávat 17. května 2011 a v Evropě 20. května 2011, a to jak pro videoherní a zábavní systém Xbox 360 od Microsoftu, tak pro počítačový zábavní systém PlayStation 3.

„L.A. Noire pro nás vyšlapává zcela novou cestu,“ prohlásil Sam Houser, zakladatel Rockstar Games. „Intenzivní směs akce a skutečné detektivní práce boří zavedené žánrové zvyklosti, čímž dává za vznik jedinečnému a uchvacujícímu thrilleru.“

L.A NoireDěj L.A. Noire je situován do Los Angeles v období krátce po 2. světové válce, kdy zde není nouze o násilí a korupci. Jedná se o kriminální thriller, který hladce kombinuje vyšetřování zločinů, hledání stop, automobilové honičky a přestřelky s revolučním hraním založeným na výsleších, jež hráčům umožní interpretovat emoce postav, a dobrat se tak pravdy. Hráči převezmou roli Colea Phelpse, vyznamenaného válečného veterána, který stoupá nahoru po kariérním žebříčku Los-angeleského policejního oddělení skrze řešení série brutálních vražd a dalších zločinů, jež ho přivedou tváří v tvář temnému srdci Los Angeles v průběhu zlaté éry Hollywoodu.

Hra L.A. Noire je vyvíjena ve zvláštní spolupráci mezi společnostmi Rockstar Games a Team Bondi a zahrnuje novou technologii MotionScan. MotionScan využívá 32 kamer s vysokým rozlišením, které snímají obličeje herců ve 3D, čímž přenášejí každý aspekt jejich výkonu do hry, a poprvé tak umožňují hráčům odezírat ze rtů herních postav a do posledního detailu studovat sebemenší detaily výrazu jejich obličejů.

příloha_ovladnete_sva_data

Pro více informací se přihlašte na www.rockstargames.com/lanoire.

Byl pro vás článek přínosný?