Hlavní navigace

Jak si na Amazon Echo přehrajete zakoupenou hudbu - 5.díl

11. 11. 2019

Sdílet

 Autor: © HaywireMedia - Fotolia.com
Svou hudební sbírku si můžete pomocí hlasové asistentky Alexa přihrát i po ukončení Amazon Music Storage

Předcházející díl

 

Hlasová asistentka Alexa od Amazonu je stále méně přívětivá pro ty uživatele, kteří, než aby si předpláceli některou ze služeb, které hudbu poskytují, jako je například Spotify, si raději hudbu kupují.

Druhá možnost: My Media for Alexa – pokračování

6. Volitelný krok: Pokud chcete playlisty iTunes automaticky sdílet s My Media For Alexa, pak spusťte aplikaci iTunes a následně se přesuňte do nabídky Preferences. Zde klepněte na záložku Advanced a následně vyberte možnost Share iTunes library XML with other applications. Poté se vraťte do prostředí konzoly My Media for Alexa, vyberte z levého postranního panelu možnost iTunes Library a poté klepněte na položku Index iTunes Library. Vyberte si složku, v níž se nachází soubory s příponou XML (u počítačů s operačním systémem macOS se obvykle jedná o složku /Users/[uživatelské jméno]/Music/iTunes, u počítačů s operačním systémem Windows se pak obvykle jedná o složku C:\Users\[uživatelské jméno]\Music\iTunes).

Nyní můžete použít službu My Media pro přehrání skladeb na zařízení Echo nebo jiném zařízení s asistentkou Alexa. Použít můžete třeba následující příkazy:

  • ”Ask My Media to play music by [artist].”
  • ”Ask My Media to play the album [album] by [artist].”
  • ”Ask My Media to play the song [song] by [artist].”
  • ”Ask My Media to play my [playlist name] playlist.”
  • ”Ask My Media to play [genre] music.”
  • ”Ask My Media to turn shuffle [on/off].”
  • ”Ask My Media to turn loop [on/off].”

Můžete použít i následující příkazy: “Next track,” “Previous track,” “Pause,” “Play,” a “Stop”. Tyto příkazy dokonce nemusíte uvádět frází „ask My Media“.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Pokračování

Byl pro vás článek přínosný?