Hlavní navigace

Invex – Digitex 2007 bude od úterý do soboty

Sdílet

Invex-Digitex 2007 potěší i víkendové návštěvníky, protože bude otevřeno od od úterý do soboty. Organizátoři zajímavými termíny i programem plánují více oslovit domácnosti a podnikatele mimo oblast ICT.

příloha_ovladnete_sva_data

Organizátoři ohlašují značné množství konferencí či tématických projektů a už nyní mají jasno o třicítce z nich. Jednotlivé dny budou opět tématicky rozděleny a sobota nabídne rodinné vstupné. Brněnské Výstaviště bude hostit 17. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních technologií INVEX a 3. mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy DIGITEX ve dnech 23. – 27. října 2007.


Časový posun v tradičním pětidenním veletržním formátu na úterý až sobotu je největší inovací koncepce letošních veletrhů Invex a Digitex a společně s tématickým členěním veletržních dnů sledují záměr dalšího posílování účasti bonitních návštěvnických skupin. Digitex se tímto více otevírá domácnostem a víkendovým návštěvníkům s větší dojížďkovou vzdáleností, zatímco odbornému Invexu změna přinese posílení návštěvnosti z řad podnikatelů mimo oblast ICT. Organizátoři zároveň přicházejí se sobotním lákadlem pro rodiny a pro tento den jim připravili zvýhodněné rodinné vstupné. Zůstává zachován pětidenní časový formát.

Podle zástupců pořadatele se hlavní prioritou se pro letošní rok stává zkvalitnění návštěvnické struktury, a to jak z řad podnikatelů, tak i široké veřejnosti.Stejně jako v loňském roce, tak i letos veletrhy nabídnou tématicky zaměřené dny. Ještě atraktivnější bude doprovodný program v rámci Conferences&Events.

První dva veletržní dny (úterý a středa) jsou odborné, následovat budou tři dny pro veřejnost. Úterý 23. 10. je tématicky zaměřeno jako Den státní správy a samosprávy. Středa 24. 10. jako Den podnikových ICT řešení. Čtvrtek 25. 10. jako Den prodejního řetězce IT a CE. Pátek 26. 10. je Den veřejného sektoru a sobota 27. 10. je Den zábavy a prodeje. Slovenský národní den proběhne v úterý, Polský národní den ve středu.

Grafika: Veletrhy Brno

- - Václav Maletínský

Byl pro vás článek přínosný?