Hlavní navigace

Innoware uvádí na český trh LS Retail

15. 10. 2008

Sdílet

Innoware, poradenská společnost specializující se na zavádění podnikových informačních systémů, uvádí na český trh řešení islandské společnosti LS Retail, zaměřené na maloobchodní firmy.

příloha_ovladnete_sva_data

Systém LS Retail představuje end-to-end řešení realizované pro ERP systémy platformy Microsoft Dynamics NAV a Microsoft Dynamics AX. Plně využívá jejich standardní moduly, jako Finance, Nákup nebo CRM, přidává k nim však funkcionalitu odrážející specifika maloobchodního prodeje. Oproti konkurenčním řešením nabízí jednotnou aplikaci pokrývající vše potřebné, což zbavuje obchodníka nutnosti používat různé systémy a rozhraní. Díky vysoké integritě se instalace a nastavení všech modulů provádí souběžně. To je výhodné nejen ve fázi zavádění systému, ale také během jeho rozšiřování při otevírání nových prodejen. Podle zkušeností klientů trvá příprava databáze při zapojení nové prodejny pouze několik hodin, včetně částí back office a front office i naplnění datových adresářů.

„Maloobchodní sektor v České republice funguje na stejných principech jako v ostatních evropských zemích. Efektivita podnikání je závislá na přizpůsobení se proměnlivému chování zákazníka a na uspokojení jeho potřeb. Dostupnost, čas a pohodlí se pro něj staly důležitými kritérii při rozhodování, kde nakupovat. Sledování a řízení maloobchodních operací přispívají ke zlepšení služeb a k zajištění konkurenční výhody. K pokrytí všech obchodních procesů potřebuje maloobchod skutečně komplexní řešení. Proto jsme rádi, že takové řešení můžeme nabídnout prostřednictvím českého zastoupení našeho partnera, společnosti Innoware,” říká CEO společnosti LS Retail, Gunnar Björn Gunnarsson.

Marketingová manažerka divize podnikových systémů Microsoft ČR Dita Burianová k tomu dodává „Innoware přináší na náš trh oborové řešení, které je vytvořeno přesně pro potřeby firem v segmentu maloobchodu. Zkušenosti společnosti Innoware ze zahraničních projektů mohou i pro české firmy představovat zajímavé know-how”.

- - Jan Mazal

Byl pro vás článek přínosný?