Hlavní navigace

Freeware: Dolphin Text Editor Menu formátuje text

15. 2. 2012

Sdílet

 Autor: © Jakub Krechowicz - Fotolia.com
Rádi byste si rozšířili funkčnost všech textových editorů o kontextové menu, skrz které získáte přístup k užitečným funkcím?

Ať již pracujete v jakémkoli textovém editoru, a to bez ohledu na to, jestli off-line nebo on-line, vždy můžete mít díky aplikaci Dolphin Text Editor Menu přístup skrz kontextové menu ke stále stejným funkcím pro formátování. Stačí jen označit text, stisknout klávesovou zkratku (standardně Ctrl + Num 0) a z kontextového menu si vybrat požadované formátování. Je přitom jedno, jestli se pro formátování textu rozhodnete ve Wordu, poznámkovém bloku nebo ve webovém rozhraní Gmailu. Mezi funkcemi dále naleznete řazení textu, zarovnání, ale také možnost odstranění prázdných znaků, HTML nebo BBCode tagů. Aplikaci lze následně umístit také na flash disk a využívat ji, stejně jako některé další aplikace v sekci Download, jako portable.


Pomocí Dolphin Text Editor Menu můžete formátovat text kdekoli


Verze: 2.8

Typ: kontextové menu

Systém: Windows XP / Vista / 7

Velikost: 958 kB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma pro nekomerční použití

Čeština: Ne

Domovská stránka: Animal Software

příloha_ovladnete_sva_data

Stáhnout program


Autor se již od útlého dětství věnuje IT a je autorem mnoha lokalizací softwaru do češtiny. Ve volných chvílích píše Buchtič blog převážně o IT a herním průmyslu.

Byl pro vás článek přínosný?