Hlavní navigace

Far Cry 2 a 3DMark od BFG

26. 10. 2008

Sdílet

Společnost BFG spouští další velkou akci. Ke každé grafické kartě BFG GeForce GTX 260 a 280 zakoupené po 22. říjnu dostanete Far Cry 2 a 3DMark Vantage zdarma.

Společnost BFG, která je známým výrobcem grafických karet s čipy NVIDIA GeForce, odstartovala další akci, kde bude odměňovat zákazníky. Všichni, kteří si po 22. říjnu zakoupí jednu z GeForce GTX právě od BFG a kartu poté zaregistrují na stránkách BFG, dostanou zdarma plnou verzi Far Cry 2 a 3DMark Vantage. Podobný projekt přitom před pád dny odstartovaly i společnosti XFX a eVGA. U těch však není jisté, zda nabídka platí i pro evropské zákazníky.

Z vlastní zkušenosti mohu využití této nabídky jen doporučit. Když jsme vás totiž před časem informovali, že BFG vrací peníze za prodané GeForce GTX 260 a 280, o čemž jsme vás informovali zde, týkalo se to i mne. Kartu jsem proto zaregistroval na stránkách BFG a po ověření mi opravdu došly peníze na účet. Takže pokud máte možnost získat zdarma Far Cry 2 a 3DMark Vantage, určitě neváhejte, za těch několik minut registrace to stojí.

- - Tomáš Šulc

Byl pro vás článek přínosný?